Summer Cup 2023

Finále Summer Cupu ozdobeno 300 a známe vítěze

(aktualizováno 29.8.2023) Finále Summer Cupu ozdobeno 300 a známe vítěze

Po celé léto si hráči mohli zatrénovat na Summer Cupu na domácím mazání, jak na herně na Žižkově, tak i na Proseku a vše rozhodlo nedělní finále 27. srpna. Turnaj si přišlo zahrát velmi podobný počet hráčů, jako v loňském roce a nakonec to bylo o dva více – celkem tedy 121 hráčů. Nejdříve odstartovala Kategorie A a spolu s ní i Kategorie D pro 24 nejlepších hráčů a letos bohužel bylo velmi málo náhradníků za předem omluvené hráče, takže hned tři kategorie se nakonec nepodařili naplnit na kompletní počet a tak díky tomu někteří postoupili přímo do finále. Po prvních třech hrách na ně čekalo rozřazení do pavouka play-off, kdy na sebe narazili 1. proti 24. V Kategorii B a C do třech rozřazovacích her nastoupilo 12 nejlepších, a zde na sebe narazil 1. proti 12..…….

Celé finále i play-off souboje se hráli amerikou na drahách, kam byli hráči určeni pavoukem, nebo losem. V hlavní Kategorii A si nakonec vítězství po velmi vydařené kvalifikaci a hozené Perfect Game 300 a finálovém součtu 471 bodů vybojoval Lukáš Jelínek, který si tak odnesl také pivo Krkonošského medvěda a poukázky volné hodiny trénování. Na druhém místě skončil Martin Hypius se součtem 451 bodů, ten si odnesl také tekutou odměnu a poukaz na trénink. A se třetím místem se musel spokojit David Mojka se součtem 432 bodů. Po hlavní kategorii se rozhodovalo mezi hráči Kategorie B, kam postoupilo 12 hráčů, tato skupina byla vlastně jediná, kde se odehrály stejně jako ve všech ostatních kategoriích tři hry na rozřazení do play-off soubojů. Vítězství si získal na své konto Lukáš Gurgul, který zahrál součet 440 bodů. Druhý skončil Martin Russ, který měl součet 399 bodů naprosto stejný, jako třetí Dušan Kovařík, který měl 399 bodů, ale navíc tam měl dvakrát jeden bod za seniorskou kategorii.

Mezi finálovou skupinou A a B se losoval také měšec, který se postupně plnil a čekalo se na koho se usměje štěstí. Rozděloval se na pět částí v následujícím poměru: 10% částku, která činila 1.500,- Kč si odnesl Tomáš Souček a Štěpán Blaška, 15% měla hodnotu 2.300,- Kč a tuto částku si odnesl Richard Nosek, 25% podíl 3.800,- Kč byl vylosován ve prospěch Filipa Jiránka a nejvyšší částka 40% - 6.000,- Kč šla ve prospěch Jaroslava Krupinského. Opět příští rok se těšíme na další výherce a budeme doufat, že se třeba obsah naplní na částku přesahující 20.000,- Kč.

Po dohrání a odměnění kategorie D na herně Xbowlingu Prosek Duo v neděli 27. srpna ke svému závěrečnému finálovému hracímu dni nastoupila i kategorie C, jediná ryze dámská. I zde se nám počet účastnic během dne samotného měnil jako na houpačce, aby nakonec oproti maximálnímu možnému počtu zůstalo jedno místo neobsazeno, a tak o konečnou vítězku prázdninového tréninkového turnaje se jala zápolit jedenáctka nejsoutěživějších dam.

Od obrazného úvodního hvizdu, tedy kvalifikačních třech her včetně handicapu, hraných americkým způsobem na místním house mazacím modelu, za to vzala Jana Marešová a zúročila tak své letité zkušenosti i um a po zásluze se součtem 635 bodů se stala nejen vítězkou kvalifikace, ale díky lichému počtu startujících i přímou postupující do finále. Ostatní podle pořadí na sebe narazily v semifinálových vyřazovacích soubojích dvojic těch nejvíce oproti nejméně kvalifikačně úspěšným. Odehrály se dvě hry a pouze vítězky měly právo postupem porovnat se v závěrečných dvou hrách od nuly s Janou Marešovou.

Opět v semifinále byly všechny sestupně nasazeny na dráhy podle kvalifikačních výsledků, pro finále si podle pořadí po vyřazovacích bojích dráhy již volily. Jana Marešová opět zahrála skvěle, ale nakonec si odváží „pouze“ ocenění na místo druhé, když v zajímavém finále ji zejména díky úvodní hře hodnoty 244 bodů předstihla Lenka Málková, a právě ona se stává novou vítězkou celé kategorie. Bronz poté o pouhopouhou jednu kuželku za místem stříbrným připadl Gabriele Malcové.

Hříchem by bylo nezmínit, že navzdory pozici stříbrné Jana Marešová v součtu her kvalifikačních turnajových, finálového dne i závěrečných, celý turnaj odehrála s průměrem 204,60 bodů, a to je počin více jak luxusní.

I dámám děkujeme za přízeň, účast celého léta a nadto velice příjemný zážitek finálového hracího dne herně i lidsky a těšíme se na viděnou nejen při ročníku následném, ale i dalších mnoha herních příležitostech během nadcházející bowlingové sezóny, ať už na téže či jakékoli herně.

Díky lichému počtu startujících ten vůbec nejlepší, Jan Řezníček se součtem 558 bodů včetně handicapu, jenž hráči měli po celé kvalifikační léto a patřil jim i v den finálový, se tomuto úskalí vyhnul a měl zajištěn postup do finálovému rozuzlení přímý. Ostatní v zajímavých soubojích o postup tamtéž leckdy zuby nehty bojovali a rozhodovaly drobnosti. Díky počtu startujících nadto k vítězům a přímo postupujícímu přibyli ještě tři z těch, co sice v přímých soubojích neuspěli, ale měli nejvyšší součet her a coby Lucky Loseři doplnili finálovou dvanáctku.

Duely to byly veskrze zajímavé a jeden z nejkrásnějších byl konfrontace nejmladšího a nadějného juniora Vojtěcha Hrnčíře s neméně nadějnou seniorskou Miloslavou Suchánkovou, kdy jeden druhého v podstatě donutil postoupit do finále. Zde si již postoupivší dráhy na závěrečné dvě hry od nuly volili a opětskvělý den i formu předvedl dominantní Jan Řezníček a jeho součet 385 bodů bohatě stačil k prvenství a vítězství v kategorii D. Stříbrný skončil další z hráčů patřící herně lehce jinam a sice Ondřej Košata a nejinak tomu bylo i s obyvatelem stupínku bronzového, tedy Markem Podzemským. Čtvrtý pak skončila naděje českého bowlingu budoucnosti Vojtěch Hrnčíř těsně přes nestorkou Miloslavou Suchánkovou. Všem děkujeme za účast nejen tohoto dne, ale po celé prázdniny a budeme se těšit s účastí na další rok a turnaji následném.


(aktualizováno 26.8.2023) Kvalifikace Summer Cupu dohrána

Závěrečné sobotní kvalifikační rundy turnaje Summer Cup na herně Xbowling Žižkov a na herně Xbowling Duo Prosek určili počet startujících na 121 hráčů. No a konečná suma v měšci, který se pomalu během léta plnil je na částce 15 100,- Kč, tu si rozdělí 5 vylosovaných v následujícím procentním poměru: (40:25:15:10:10)...…….

Nejlépe zahrál a nakonec ovládl v posledních pár dnech kvalifikaci Lukáš Jelínek, který byl velmi blízko součtem 1 369 bodů, aby se probojoval i do celkového vedení, ale bohužel nemá žádný pomocný hdc., tak vedoucím a vítězem kvalifikace se stal v Kategorii A Lukáš Obrusník, který má součet 1 395 bodů. V Kategorii B si vítězství nenechal vzít Richard Nosek se součtem 1 277 bodů, ale ten na finále nebude přítomen a tak budou mít šanci další v pořadí. V Kategorii C si vedení bez problémů udržela Jana Marešová, která zahrála součet 1 246 bodů. No a v Kategorii D se také nic neměnilo a první místo si uhlídal Marek Podzemský se součtem 1 095 bodů. Mamá také pro hráče otevřenou obsazovačku a těšíme se na viděnou na finálovém hracím dni. Přinášíme Vám také konečné pořadí ve skupinách a znovu apelujeme na hráče, že pokud se nezúčastní finálového hracího dne, aby to neprodleně dali vědět a mohlo se místo nabídnout dalším hráčům v pořadí.


(aktualizováno 24.8.2023) Finále Summer Cupu klepe na dveře

Pomalu odpočítáváme poslední kvalifikační rundy turnaje Summer Cup na herně Xbowling Žižkov a na herně Xbowling Duo Prosek a počet startujících se navýšil na 115 hráčů. Znovu se trochu naplnil měšec, který aktuálně obsahuje částku 14 050,- Kč, a pravděpodobně se snad naplní na částku v měšci přes 15 000,- Kč, tak neváhejte a využijte posledních volných míst a přihlaste se a možná si odnesete i nějakou částku z měšce.

Nejlépe zahrál Richard Nosek, který vylepšil své umístění součtem 1 277 bodů a posunul se do čela v Kategorii B, ale celkové vedení mu to nezajistilo. Vedoucím je i nadále v Kategorii A Lukáš Obrusník, který je první se součtem 1 395 bodů. Změna tedy nastala ve vedení v Kategorii B, kam se nově probojoval Richard Nosek a vede se součtem 1 277 bodů. V Kategorii C si vedení udržela Jana Marešová, které patří součet 1 246 bodů. V Kategorii D se také nic neměnilo a první místo si dál uhlídal Marek Podzemský se součtem 1 095 bodů. Volna pro hráče v obsazovačce už moc není a finálový hrací den se nezadržitelně přibližuje. Přinášíme Vám také průběžné pořadí ve skupinách a apelujeme na hráče, že pokud se nezúčastní finálového hracího dne, aby to neprodleně dali vědět a mohlo se místo nabídnout dalším hráčům v pořadí.


(aktualizováno 21.8.2023) Petr Pekár úřadoval na Summer Cupu

Blíží se poslední hrací rundy kvalifikace na turnaj Summer Cup na herně Xbowling Žižkov a stejně tak i na herně Xbowling Duo Prosek a počet startujících se navýšil na 114 hráčů. A opět se plnil měšec, který je právě naplněn na částku 13 900,- Kč, takže pokud ještě není Vaše jméno v měšci, tak neváhejte a využijte posledních volných míst...…….

Nejlépe se aktuálně zadařilo Petru Pekárovi, který vylepšil své umístění, ale opět to na vedení nestačilo a součet 1 324 bodů zahrál stejný jako minule nejlepší Jan Kaňka. Vedení stále v Kategorii A má na kontě Lukáš Obrusník, který vede se součtem 1 395 bodů. Ani vedení v Kategorii B se neměnilo a Martin Russ si nadále součtem 1 266 bodů drží prvenství. V Kategorii C si úspěšně vedení udržela prvním startem Jana Marešová, která zahrála součet 1 246 bodů. V Kategorii D si první místo opět beze změny drží Marek Podzemský se součtem 1 095 bodů. Volno pro hráče v obsazovačce už moc nezbývá, protože jsme se opět přiblížili finálovému hracímu dni a také přineseme v průběhu týdne jednotlivé kategorie, jak to vypadá a kdo bude zatím postupovat.


(aktualizováno 10.8.2023) Jan Kaňka nejlepším hráčem Summer Cupu

Další rundy turnaje Summer Cup na herně Xbowling Žižkov i na herně Xbowling Duo Prosek navýšil počet startujících na 99 hráčů. A opět jsme plnili měšec, který obsahuje částku 10 800,- Kč, ale stále máme ještě vypsané další hrací rundy a uvidíme, jak se ještě částka navýší..…….

Nejlépe zahrál Jan Kaňka, který zahrál vysoká čísla, ale na vedení mu součet 1 324 bodů nestačil a je na celkovém šestém místě. Vedoucím hráčem je dál v Kategorii A Lukáš Obrusník, který má součet 1 395 bodů. Ani vedení v Kategorii B se nezměnilo a Martin Russ si součtem 1 266 bodů stále drží první místo. Ovšem v Kategorii C změna nastala, protože svým prvním startem se do vedení probojovala Jana Marešová, která zahrála součet 1 246 bodů. V Kategorii D se první místo beze změny drží u Marka Podzemského se součtem 1 095 bodů. Volno pro hráče sice postupně v obsazovačce ubývá, protože se blíží finálový hrací den a tak neváhejte a přijďte si pohodově zatrénovat.


(aktualizováno 3.8.2023) Summer Cup vede dál Lukáš Obrusník

Pokračování letního turnaje Summer Cup na herně Xbowling Žižkov, tak i na herně Xbowling Duo Prosek přineslo celkem 83 prvních startů. Postupně se nám naplňuje měšec, který právě čítá částku 7 500,- Kč, tak uvidíme, jak se ještě podaří ještě jeho obsah naplnit..…….

Nejlépe se podařilo zahrát Janu Kolářovi, který zaútočil na vedení, ale celkový součet 1 363 bodů mu stačí na druhé místo a první je nadále v Kategorii A Lukáš Obrusník, který hrál také na Žižkově a patří mu součet 1 395 bodů. Vedení v Kategorii B si udržel Martin Russ se součtem 1 266 bodů. V Kategorii C také nastoupili další hráčky, ale první místo beze změny drží Irena Sopková se součtem 1 153 bodů. V poslední Kategorii D se také na první příčce nadále drží Marek Podzemský se součtem 1 095 bodů. Volno pro hráče stále máme v obsazovačce, tak neváhejte a zapište díky startu Vaše jméno do měšce a ještě k tomu si zatrénujete.


(aktualizováno 22.7.2023) Na Summer Cupu exceloval Lukáš Obrusník

Oblíbený letní turnaj Summer Cup se opět hraje na herně Xbowling Žižkov, tak i na herně Xbowling Duo Prosek a prvních startujících je aktuálně 65. Pomalu se nám plní obsah měšce, který aktuálně obsahuje částku 5 600,- Kč, takže není na co čekat a přijďte si zahrát a zařadit se tak do losovacího osudí měšce.

Měnilo se opět pořadí a ve vedení je hráč Kategorie A Lukáš Obrusník, který si zahrál na Žižkově a patří mu součet 1 395 bodů. Nově do vedení v Kategorii B se probojoval Martin Russ, který má součet 1 266 bodů. V Kategorii C nenastala změna a první místo si drží Irena Sopková se součtem 1 153 bodů. V poslední Kategorii D změna také nenastala a první místo stále patří Marku Podzemskému se součtem 1 095 bodů. Volných míst je v obsazovačce stále dost, tak si přijďte pohodově zatrénovat.


(aktualizováno 13.7.2023) Summer Cup pokračuje a nejlepším je Libor Mach

Pokračování letního turnaje, jak na herně Xbowling Žižkov, tak i na herně Xbowling Duo Prosek už odehrálo 46 hráčů. Také se přidávají peníze do měšce a již obsahuje částku 3 600,- Kč, a třeba se na Vás usměje štěstí při losování a přitom si pohodově zatrénujete.…….

Nově se do celkového vedení probojoval hráč Kategorie A Libor Mach, který hrál na Duu a patří mu zatím součet 1 318 bodů. Vedoucím hráčem Kategorie B je beze změny Petr Vrba, který má součet 1 245 bodů. V Kategorii C nastala změna a první místo si nově vybojovala Irena Sopková se součtem 1 153 bodů. V poslední Kategorii D turnaje nastoupili další hráči a někteří si přišli turnaj vyzkoušet nově, ale první místo dál patří Marku Podzemskému se součtem 1 095 bodů. Pro další zájemce se stále najdou volná místa v obsazovačce.


(zveřejněno 4.7.2023) Prázdninový Summer Cup zahájen

Na první hrací rundy, jak na hernu Xbowling Žižkov, tak i na hernu Xbowling Duo si našlo cestu aktuálně 26 hráčů. Sbírají se stejně, jako v loňském turnaji peníze do měšce a máme i po druhých startech částku 1 900,- Kč, tak neváhejte a přijďte si také vyzkoušet tento formát turnaje a zapište své jméno do měšce Vaším startem.…….

Do vedení se probojoval hráč Kategorie B Petr Vrba se součtem 1 245 bodů. Na druhém místě je nejlepší hráč hlavní Kategorie A Jakub Novák, který má na svém kontě součet 1 243 bodů. V Kategorii C se zatím na nejvyšším místě objevila Kateřina Šponerová. V poslední kategorii turnaje, která je určená pro začínající hráče a to je Kategorie D vede zatím Marek Podzemský se součtem 1 095 bodů. Pro zájemce je stále volno v obsazovačce a třeba se na Vás usměje štěstí při losování měšce, který většinou obsahoval částku přes 20 000,- Kč.

Přílohy

Výsledky

P. Příjmení a jméno Náhozy Průměr FT
1. Jelínek Lukáš 224 236 258 218 232 201 258 224 300 181 169 240 231 228,62 100
2. Hypius Martin[+10] 149 210 214 206 190 171 159 210 204 182 213 234 197 195,31 99
3. Málková Lenka[+15] 178 131 204 190 189 171 134 188 166 191 171 244 173 179,23 98
4. Gurgul Lukáš[+10] 212 170 152 254 209 159 191 142 218 181 198 228 192 192,77 97
5. Mojka David[+2] 205 222 264 218 211 193 227 234 220 180 229 234 194 217,77 96
6. Kaňka Jan[+10] 254 226 183 246 170 185 247 248 221 187 221 202 203 214,85 95
7. Obrusník Lukáš[+10] 238 268 223 189 224 193 190 199 167 194 166 167 238 204,31 94
8. Horáček Petr 220 192 188 257 216 203 181 200 224 214 237 186 233 211,62 93
9. Marešová Jana[+4] 204 246 195 215 180 182 195 193 235 212 194 204,64 92
10. Malcová Gabriela[+12] 167 150 205 155 181 189 170 161 246 194 181 178 211 183,69 91
11. Jarovský Albert[+15] 211 182 192 172 186 181 177 237 177 175 199 204 174 189,77 90
12. Palas Martin[+10] 155 223 148 247 170 205 166 201 207 210 185 201 182 192,31 89
13. Kovařík Dušan[+1] 259 228 201 180 189 189 140 177 235 181 189 170 227 197,31 88
14. Russ Martin 236 151 208 210 206 255 156 181 165 204 246 219 180 201,31 87
15. Malec Jaromír st.[+5] 166 149 216 230 224 202 138 166 177 178 236 215 169 189,69 86
16. Blaška Štěpán 192 212 214 226 174 158 246 254 204 182 158 214 175 200,69 85
17. Havelka Michal 200 218 201 189 246 147 149 144 183 169 211 209 179 188,08 84
18. Řezníček Jan[+5] 169 195 156 104 150 168 234 128 181 190 185 169,09 83
19. Šarišský Jakub 209 180 209 213 208 268 187 247 189 189 176 205 174 204,15 82
20. Novák Jakub[+10] 171 209 212 192 194 205 171 198 151 206 215 205 148 190,54 81
21. Košata Ondřej 202 156 190 161 177 188 199 175 166 200 169 190 178 180,85 80
22. Suchánková Miloslava[+5] 152 155 164 178 204 138 185 146 135 158 176 168 190 165,31 79
23. Šponerová Kateřina[+15] 178 177 182 150 166 184 188 168 150 212 174 149 187 174,23 78
24. Podzemský Marek 133 190 178 205 183 206 138 188 146 149 170 183 179 172,92 77
25. Hrnčíř Vojtěch[+15] 135 137 121 148 153 148 167 105 111 132 156 168 147 140,62 76
26. Lacko Lukáš 168 164 133 130 236 166 170 179 190 158 158 109 214 167,31 75
27. Kvasnička Ondřej[+10] 225 181 180 200 245 246 229 190 187 159 176 164 136 193,69 74
28. Samek Karel[+5] 156 140 174 189 153 181 174 154 150 155 164 159 147 161,23 73
29. Vala Martin 196 204 191 256 158 210 176 170 224 227 165 136 177 191,54 72
30. Bača Martin 191 160 138 174 126 164 188 140 149 188 145 122 187 159,38 71
31. Blažková Lenka[+5] 161 213 147 139 150 183 154 109 149 152 155 151 147 154,62 70
32. Vojtíšek Erik 146 209 205 180 166 138 114 151 125 142 189 125 170 158,46 69
33. Brodský Adam[+10] 135 142 136 174 168 154 129 116 136 124 135 127 117 137,92 68
34. Malec Jaromír ml.[+5] 161 169 190 247 192 206 199 210 180 243 185 198,36 67
35. Klepáček Adolf[+15] 157 166 159 186 192 225 160 216 191 162 189 182,09 66
36. Toman Michal[+15] 200 182 159 160 231 149 176 199 203 158 167 180,36 65
37. Štulc Jan[+12] 193 202 237 167 249 203 190 167 209 171 159 195,18 64
38. Krupinský Jaroslav[+10] 199 197 236 225 165 219 156 169 169 186 200 192,82 63
39. Harašta Pavel[+15] 203 179 189 184 171 196 183 133 208 183 144 179,36 62
40. Ondrejec Petr[+10] 194 192 175 248 235 223 191 135 179 160 179 191,91 61
41. Dvornáková Táňa[+8] 169 149 171 158 212 150 188 167 177 155 146 167,45 60
42. Kotjužanský Jiří[+10] 203 199 149 206 231 192 170 179 149 126 186 180,91 59
43. Kváča Václav 225 210 189 191 189 213 182 161 175 166 167 188,00 58
44. Vrba Petr SČ[+2] 219 211 213 190 188 212 168 191 144 166 163 187,73 57
45. Barták Tomáš[+5] 166 218 161 211 191 201 170 180 173 125 154 177,27 56
46. Žáčková Pavla[+8] 142 142 168 138 177 156 167 140 151 159 168 155,27 55
47. Rejžková Štěpánka[+5] 159 147 156 105 158 147 187 146 124 169 136 148,55 54
48. Fialová Nikola 145 170 178 153 143 132 141 155 157 159 172 155,00 53
49. Zuzánková Andrea[+12] 122 127 132 159 131 172 124 143 111 161 150 139,27 52
50. Martinez Fernandez Diego[+15] 207 169 163 140 133 120 123 160 154 132 88 144,45 51
51. Jindřich Martin 191 150 192 217 203 222 119 150 155 147 131 170,64 50
52. Souček Tomáš[+10] 155 157 142 142 114 150 136 110 137 112 147 136,55 49
53. Štícha Bohumil 189 128 156 199 153 179 136 118 133 126 147 151,27 48
54. Matoušková Hana 178 139 133 171 150 132 125 125 125 126 127 139,18 47
55. Kolář Jan st.[+4] 223 223 204 267 206 216 223,17 46
56. Pekár Petr[+10] 213 258 205 180 222 186 210,67 45
57. Mach Libor[+15] 225 245 202 234 154 168 204,67 44
58. Nosek Richard[+5] 258 203 181 215 193 197 207,83 43
59. Rác Václav 231 235 192 199 215 167 206,50 42
60. Muránsky Daniel[+15] 171 187 157 210 191 191 184,50 41
61. Nýč Miroslav[+10] 191 211 167 174 171 204 186,33 40
62. Jarůšek Martin 181 174 170 178 260 203 194,33 39
63. Jiránek Filip[+5] 148 195 152 253 187 201 189,33 38
64. Grznár Jakub[+10] 172 185 174 173 204 196 184,00 37
65. Běhal Jaroslav[+15] 203 171 193 188 168 145 178,00 36
66. Květenský Vítězslav[+5] 189 192 200 195 160 191 187,83 35
67. Sopková Irena[+17] 135 172 167 157 213 207 175,17 34
68. Stupka Jan[+10] 162 197 181 155 211 182 181,33 33
69. Jiránek Miroslav[+10] 145 204 162 176 205 192 180,67 32
70. Rozporka Radek[+10] 203 169 159 233 145 175 180,67 31
71. Egert Lukáš[+15] 200 190 189 155 157 158 174,83 30
72. Baborovský Vladimír[+10] 184 128 202 160 181 223 179,67 29
73. Krubert Emil[+5] 171 185 170 174 219 185 184,00 28
74. Marek Jakub 209 224 193 153 173 174 187,67 27
75. Kolářová Hana[+20] 167 157 157 145 173 202 166,83 26
76. Valter Martin[+15] 151 202 190 159 179 150 171,83 25
77. Klečka Jiří[+5] 209 167 192 147 185 181 180,17 24
78. Nejezchleba Stanislav[+10] 173 174 154 208 164 177 175,00 23
79. Drážný Michal[+10] 170 162 163 183 181 183 173,67 22
80. Schütz Petr[+10] 145 215 146 158 191 182 172,83 21
81. Švácha Jan 199 160 210 182 150 192 182,17 20
82. Drážný Ivo 149 146 201 193 191 212 182,00 19
83. Štafa Pavel[+14] 160 148 188 166 175 167 167,33 18
84. Karbusický Zbyněk[+10] 203 182 201 163 119 156 170,67 17
85. Sojka Petr[+10] 167 190 164 172 169 155 169,50 16
86. Drábek Aleš[+4] 180 191 181 196 161 136 174,17 15
87. Dvořáček David 175 179 196 181 170 168 178,17 14
88. Plas Michal[+10] 165 130 155 165 212 179 167,67 13
89. Hrnčíř Luděk[+5] 190 158 141 167 166 211 172,17 12
90. Nejezchleba Daniel 192 197 159 174 159 179 176,67 11
91. Chalupa Jan 177 178 168 170 180 180 175,50 10
92. Engelman Stanislav[+3] 143 181 160 190 181 168 170,50 9
93. Jirsa Miloš[+15] 144 151 121 190 183 162 158,50 8
94. Kauerová Romana 162 185 150 189 189 160 172,50 7
95. Mareš Jiří[+10] 157 168 165 177 167 133 161,17 6
96. Makovec Jaromír[+5] 200 163 213 166 145 107 165,67 5
97. Váchová Šárka 199 177 199 157 107 146 164,17 4
98. Lešetický Jan 131 140 181 166 185 163 161,00 3
99. Togner Jiří[+15] 156 138 181 159 101 137 145,33 2
100. Vacín Václav[+15] 132 140 102 179 144 165 143,67 1
101. Hais Petr 133 161 151 156 201 147 158,17 0
102. Olbort Lukáš[+5] 196 150 129 156 147 138 152,67 0
103. Sáček Zdeněk 158 198 143 159 137 142 156,17 0
104. Brůčková Kateřina[+5] 155 128 150 145 141 184 150,50 0
105. Pipek Aleš 158 166 136 152 157 155 154,00 0
106. Novák Tomáš PH[+10] 138 148 159 87 148 158 139,67 0
107. Šulcová Hana[+5] 154 161 179 122 128 117 143,50 0
108. Jindřich Bohumil[+14] 111 122 128 118 156 167 133,67 0
109. Karbusická Jana[+5] 143 118 115 139 140 150 134,17 0
110. Selinger Marek[+15] 121 119 127 120 104 148 123,17 0
111. Klepáček Mašková Yvona[+5] 135 140 121 118 131 145 131,67 0
112. Hrnčířová Jana[+5] 103 114 129 128 199 116 131,50 0
113. Rychterová Anna[+5] 136 125 136 125 103 160 130,83 0
114. Haisová Nicole[+10] 116 116 122 133 109 150 124,33 0
115. Čejdík Ondřej[+15] 133 125 151 92 111 96 118,00 0
116. Štorc Patrik[+5] 127 161 120 124 114 98 124,00 0
117. Fešar Robert[+10] 153 113 94 108 115 104 114,50 0
118. Vařeka Dominik[+10] 127 129 94 95 130 101 112,67 0
119. Jindrová Lucie[+5] 83 91 111 107 105 93 98,33 0
120. Krýl Pavel[+15] 58 65 82 78 125 114 87,00 0
121. Ševčíková Kamila[+5] 114 89 84 100 95 98 96,67 0
122. Šalkovič Michal[+15] 111 183 147,00 0

Krátké zprávy

02.06.2024 v 21:09

Seniorskými Mistry ČR ve dvojicích pro rok 2024 se v kategorii mixů stali stali Radek Schindler / Ivana Fojtíková.

02.06.2024 v 10:49

Seniorskými Mistry ČR ve dvojicích pro rok 2024 se v kategorii mužů stali stali Jan Lakomý / Antonín Ulička.

02.06.2024 v 10:47

Seniorskými Mistry ČR ve dvojicích pro rok 2024 se v kategorii žen stali Dagmar Stulíková / Anežka Lencová.

14.12.2023 v 08:51

11.12.2023 v 14:34

Galerie

Jiránek Filip
Xbowling club
Jiránek Filip

Jiránek Filip

Xbowling club

Bodovací žebříček, nejlepší hráč + nej.hráč P190, květen 2024

Marešová Jana
expert King Pins
Marešová Jana

Marešová Jana

expert King Pins

Bodovací žebříček, nejlepší hráčka, květen 2024

Slavíková Kateřina
bez klubové příslušnosti
Slavíková Kateřina

Slavíková Kateřina

bez klubové příslušnosti

Bodovací žebříček, nejlepší hráčka P190, květen 2024

Brich Tomáš
bez klubové příslušnosti
Brich Tomáš

Brich Tomáš

bez klubové příslušnosti

Bodovací žebříček, nejlepší hráč P165 - květen 2024

Suchánková Miloslava
Veteráni MŠSF
Suchánková Miloslava

Suchánková Miloslava

Veteráni MŠSF

Bodovací žebříček, nejlepší hráčka P165 - květen 2024

Partneři České bowlingové asociace
  • ETBF
  • International Bowling Federation
  • Česká unie sportu
  • ČOV
  • Best Bowling
  • Bowland
  • Bowling Zone
  • Bowling Brno
  • Xbowling
  • Storm
  • ProBowling
  • Kegel
  • UK FTVS
  • Praha
  • Národní sportovní agentura
  • Silvernite/
  • JMP - studio zdravého spaní/