Jadranský mix, 6. turnaj

Angie a Mirek znovu slaví

Po krásné a teplé červnové sobotě, jsme se probudili do pochmurné deštivé neděle s datem 16. 6. 2024. Počasí vybízelo k tomu zůstat ve svých postýlkách a užívat si lenošení. Ale to devatenácti párům nadšeným do bowlingu vůbec nepřipadalo jako dobrý nápad. Ano, devatenácti, protože jeden z nich si v sobotu zahrál předehrávku a tak umožnil nováčkům nelenošit doma, ale přijet k nám a zahrát si Jadranský Mix.

Tou dvojící nebyl nikdo jiný než Jana a Karel Orságovi (2 469 b.). Konečně po delší době byla také pokořena Perfect game. I když devítková, ale potěší. A v neděli už jen čekali, jestli to tentokrát na bednu vyjde.

Prvních runda začala tentokrát, díky dochvilnosti dvojic, s mírným předstihem. se nám představila v téměř stejném složení jako minule. Květnoví vítězové Katka a David Redzinovi (2 289 b.) tentokrát nepodali tak dobrý výkon a v první rundě těsně vybojovali místo druhé. Třetí místo v rundě si vykouleli Lenka Walová a Radim Jurečka (2 283 b.) A opět se čekalo, jestli si svá místa udrží a získají tak krásné ceny.

I druhá runda odstartovala o několik cenných minut dříve, protože se opět všichni dostavili včas. Na rozdíl od rundy první kde to odsýpá rychlostí blesku, v druhé se hraje na pohodu a všichni se dobře baví, protože se zde setkávají po měsíční pauze. Až do začátku poslední devítkové sady tří her si Orságovi s přehledem drželi první místo. Ale pak to přišlo. K mohutnému finiši nasadila dvojice Angelina Morys a Miroslav Zedník (2 518 b.) a všem ukázali záda. Nejen, že tímto výsledkem si pro sebe urvali vítězství v druhé rundě, ale i to celkové. Dana a Jirka Klusáčkovi (2 283 b.) v tom množství her uhráli navlas stejný počet bodů jako Lenka s Radimem v rundě první. Tady tedy rozhodoval o pořadí vyšší nához. Dana s Jirkou (242 b.) sice ve své rundě obsadili druhé místo, ale to celkové až páté za Lenkou a Radimem (257 b.). Na třetí místo poskočila dvojice, díky devítkovým hrám Eva Mazurová a Jaroslav Pazděra (2 222 b.).

Konečné výsledky červnového turnaje jsou: první místo Angelina Morys a Miroslav Zedník, druhé místo Jana a Karel Orságovi a třetí místo Katka a David Redzinovi.

Barevné kolo štěstí přineslo malou pozornost dvojicím: Beata a Petr Valíčkovi, Lenka a Luboš Sivkovi a Anna Bittalová a Radim Pašek. Cena útěchy připadla Lence Pilchové a Jindřichu Jungovi.

A protože už máme za sebou půl roku, přinášíme i prozatímní výsledky v celkovém bodování: Katka a David Redzinovi (159 b.), Jana a Karel Orságovi (135 b.), Agáta Valíčková a Daniel Smilowski (114 b.). Připomínáme, že se počítá osm nejlepších výsledků dvojice.

Prázdninový Jadranský Mix se tentokrát uskuteční ve čtvrtek 18. 7. 2024, kdy první runda začne v 15 hodin a druhá v 17 hodin.

Přílohy

Krátké zprávy

02.06.2024 v 21:09

Seniorskými Mistry ČR ve dvojicích pro rok 2024 se v kategorii mixů stali stali Radek Schindler / Ivana Fojtíková.

02.06.2024 v 10:49

Seniorskými Mistry ČR ve dvojicích pro rok 2024 se v kategorii mužů stali stali Jan Lakomý / Antonín Ulička.

02.06.2024 v 10:47

Seniorskými Mistry ČR ve dvojicích pro rok 2024 se v kategorii žen stali Dagmar Stulíková / Anežka Lencová.

14.12.2023 v 08:51

11.12.2023 v 14:34

Galerie

Jiránek Filip
Xbowling club
Jiránek Filip

Jiránek Filip

Xbowling club

Bodovací žebříček, nejlepší hráč + nej.hráč P190, květen 2024

Marešová Jana
expert King Pins
Marešová Jana

Marešová Jana

expert King Pins

Bodovací žebříček, nejlepší hráčka, květen 2024

Slavíková Kateřina
bez klubové příslušnosti
Slavíková Kateřina

Slavíková Kateřina

bez klubové příslušnosti

Bodovací žebříček, nejlepší hráčka P190, květen 2024

Brich Tomáš
bez klubové příslušnosti
Brich Tomáš

Brich Tomáš

bez klubové příslušnosti

Bodovací žebříček, nejlepší hráč P165 - květen 2024

Suchánková Miloslava
Veteráni MŠSF
Suchánková Miloslava

Suchánková Miloslava

Veteráni MŠSF

Bodovací žebříček, nejlepší hráčka P165 - květen 2024

Partneři České bowlingové asociace
  • ETBF
  • International Bowling Federation
  • Česká unie sportu
  • ČOV
  • Best Bowling
  • Bowland
  • Bowling Zone
  • Bowling Brno
  • Xbowling
  • Storm
  • ProBowling
  • Kegel
  • UK FTVS
  • Praha
  • Národní sportovní agentura
  • Silvernite/
  • JMP - studio zdravého spaní/